Charter koeltransport

Partners waar we elke dag op kunnen rekenen

VSDV brengt ondernemers in beweging. VSDV is een groeiende organisatie met diverse takken van transport en standplaatsen binnen Nederland. Ben jij actief als eigenrijder, of zoek je als transportbedrijf nog aanvulling op je eigen werk? Onze klant Hessing Supervers verwerkt dagelijks duizenden kilo’s verse groenten en fruit. Een dynamisch proces dat 24/7 doorgaat, dus ook in het weekend en de avond- en nachturen. Spreekt dit jou aan? Lees dan gauw verder!

Momenteel zoeken wij betrouwbare charters (partners) voor standplaats Venlo voor werkzaamheden in het koeltransport.

Wij verzorgen het transport voor Hessing Supervers door de hele Benelux. We rijden 7 dagen per week en 24 uur per dag. Is het werk in de groenten en fruit sector jouw passie en ga je graag met een koeltrailer op pad? Krijg jij er energie van als je producten op tijd hebt afgeleverd op de juiste locatie? Vaste kwalitatieve charter partners die een rol willen spelen binnen ons netwerk. Wij maken ten aanzien van de samenwerking graag vaste afspraken met jou en stellen een koeltrailer ter beschikking.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint jouw werkdag met een kopje koffie terwijl je wacht op jouw rittenlijst voor die dag. Als je de ritlijst van de planning hebt ontvangen dan koppel je de koeltrailer aan. Veelal wordt de trailer voorgeladen (eigen koeltrailers kunnen hiervoor ingezet worden), dan kan je de vracht en de koelinstellingen controleren en direct aan jouw rit beginnen. In de trailer kunnen de verse producten van Hessing op pallets of rolly’s staan. De vracht dient op één of meerdere adressen gelost worden, bij het losadres doe je dit met behulp van een elektrische pompwagen die daar beschikbaar is. Zodra de vracht gelost is kan er een vracht van Hessing of een van onze andere klanten geladen worden om weer terug te komen naar de standplaats. Wanneer de ritlijst is afgerond, kan de trailer weer op een gewenste plek afgekoppeld worden. Vervolgens worden de papieren ingeleverd en zit de werkdag erop.

Werktijden

De begintijden van de ritten vanuit Venlo variëren erg en kunnen op basis van inzetmogelijkheden besproken worden. Voor de ritten vanuit Venlo gaan we uit van dagdiensten tussen de 10 – 15 uur van maandag t/m zaterdag. Indien gewenst kunnen we ook kijken naar de mogelijkheden om te overnachten tijdens de Hessing werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?

  • In het bezit van alle benodigde vergunningen.
  • Je spreekt Nederlands.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent sociaal, klantvriendelijk, nauwkeurig en een echte aanpakker.

Ga je ervoor?

Reageer eenvoudig en direct door het volgende formulier in te vullen. Laat even een korte introductie achter over jouw bedrijf en het type transport dat je interesse heeft. Ook kun je de NIWO vergunning hier uploaden. Wij nemen dan vervolgens contact met je op! Heb je aanvullende vragen? Dan kan je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0228-587838 of mailen naar charter@vsdv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.