Charters

Partners waar we elke dag op kunnen rekenen

VSDV brengt ondernemers in beweging. VSDV is een groeiende organisatie met diverse takken van transport en standplaatsen binnen Nederland. Ben jij actief als eigenrijder, of zoek je als transportbedrijf nog aanvulling op je eigen werk? Lees hieronder dan snel meer!

Momenteel zoeken wij betrouwbare charters (partners) voor nacht werkzaamheden in de winkeldistributie voor de locatie Heereveen.

Vaste kwalitatieve charter partners die een rol willen spelen binnen ons netwerk. Wij maken ten aanzien van de samenwerking graag vaste afspraken met jou. Wij stellen een trailer ter beschikking met dubbele koelmotor en de mogelijkheid om deze te compartimenteren, zodat je koel en vries in één rit meeneemt.

Start van de werkzaamheden om 22.00 uur tot ca. 8.00 uur.

Wat verwachten wij van jou?

  • In het bezit van alle benodigde vergunningen.
  • Je spreekt Nederlands.

Ga je ervoor?

Reageer eenvoudig en direct door het volgende formulier in te vullen. Laat even een korte introductie achter over jouw bedrijf en het type transport dat je interesse heeft. Ook kan je de NIWO vergunning uploaden. Wij nemen dan vervolgens contact met je op! Heb je aanvullende vragen? Dan kan je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0228-587838 of mailen naar charter@vsdv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.