VSDV brengt ondernemers in beweging

Efficiënte, fijnmazige logistiek dankzij ideale routes binnen ons netwerk

VSDV zorgt ervoor dat jouw producten razendsnel van je productielocatie naar je afnemers vervoerd worden. Met een dekkend netwerk van standplaatsen en distributiepunten door heel Nederland is er altijd een gekwalificeerde chauffeur in de buurt en hoeven we geen kilometer verder te rijden dan nodig. Dat is wel zo efficiënt.

Heel Nederland in vervoering

Met een landelijke dekking waar menig concurrent alleen maar van kan dromen, brengt VSDV de vruchten van jouw onderneming waar je ze hebben wilt. We vervoeren slim, razendsnel, flexibel en betrouwbaar. En we denken graag mee over de manier waarop je het beste geholpen bent. Van puur vervoer tot en met warehousing en het maken van strakke planningen. We brengen heel Nederland in vervoering.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van gekwalificeerde chauffeurs tot distributiepunten en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.