VSDV brengt ondernemers in beweging

Elektrisch transport tot in het hart van de stad

Distributie in de binnenstad vraagt om een totaal andere aanpak dan snelwegtransport. Daarom investeren we in specialistisch materieel dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van verkeersveiligheid en milieu. Dankzij onze continu uitbreidende vloot elektrische vrachtauto’s vinden steeds meer ondernemers de weg naar het hart van de stad.

Lastmile delivery

Lastmile transport is het laatste gedeelte van het transport. Dit gaat om het groene vervoer in de binnensteden. Elektrische bakwagens zorgen ervoor dat ze de laatste kilometers afleggen.

Milieu-zone

Veel gemeentes hebben een milieu-zone, ook wel een Zero emissie zone genoemd. Een zero-emissie zone is een zone waar in principe geen voertuigen met CO2-uitstoot welkom zijn. Alleen batterij-elektrisch of bijvoorbeeld waterstof aandrijvingen zijn dan toegestaan.

Een overzicht van de steden die hebben aangekondigd dat zij een zero-emissiezone gaan instellen kun je vinden op deze pagina.

Heel Nederland in vervoering

Met een landelijke dekking waar menig concurrent alleen maar van kan dromen, brengt VSDV de vruchten van jouw onderneming waar je ze hebben wilt. We vervoeren slim, razendsnel, flexibel en betrouwbaar. En we denken graag mee over de manier waarop je het beste geholpen bent. Van puur vervoer tot en met warehousing en het maken van strakke planningen. We brengen heel Nederland in vervoering.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van gekwalificeerde chauffeurs tot distributiepunten en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.