VSDV brengt ondernemers in beweging

Elektrisch transport tot in het hart van de stad

Distributie in de binnenstad vraagt om een totaal andere aanpak dan snelwegtransport. Daarom investeren we in specialistisch materieel dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van verkeersveiligheid en milieu. Dankzij onze continu uitbreidende vloot elektrische vrachtauto’s vinden steeds meer ondernemers de weg naar het hart van de stad.

Heel Nederland in vervoering

Met een landelijke dekking waar menig concurrent alleen maar van kan dromen, brengt VSDV de vruchten van jouw onderneming waar je ze hebben wilt. We vervoeren slim, razendsnel, flexibel en betrouwbaar. En we denken graag mee over de manier waarop je het beste geholpen bent. Van puur vervoer tot en met warehousing en het maken van strakke planningen. We brengen heel Nederland in vervoering.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van gekwalificeerde chauffeurs tot distributiepunten en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.