Nieuws

VSDV realiseert logistiek centrum in Zwaag

Transportbedrijf Van Straalen de Vries (VSDV) uit Zwaagdijk-Oost tekende op dinsdag 26 juli voor de overname van een voormalig distributiecentrum in Zwaag.

Lees verder

VSDV maakt samen met PLUS transport groener

Vanaf vandaag is de tweede volledig elektrische bakwagen van PLUS op de weg. De 100% elektrische Renault D wide ZE bakwagen bevoorraadt de supermarkten

Lees verder

VSDV wint TVM Award voor Innovatie

Ieder jaar rijkt TVM de TVM-awards uit in verschillende categorieën. Dit jaar was VSDV genomineerd in de categorie innovatie.

Lees verder

Verhuizing van Lidl DC naar het nieuwe duurzame DC in Almere


Een week geleden hebben we met het team van VSDV en Lidl het distributiecentrum van de Lidl in Zwaag leeggehaald en verhuisd.

Lees verder

Heb je ons gezien bij RTL doe maar duurzaam?

Afgelopen zaterdag was de uitzending van Doe Maar Duurzaam op RTLZ. In deze aflevering kreeg Rober de kans om te laten zien hoe VSDV zich ontwikkelt op het gebied van duurzaamheid

Lees verder

VSDV brengt Trioworld Group in beweging

VSDV brengt ondernemers in beweging, zo ook onze nieuwe partner, de Trioworld Group. Al meer dan 50 jaar is Trioworld Harlingen | formerly Flexoplast een leidende speler in het ontwikkelen van verpakkingsoplossingen.

Lees verder

VSDV is trotse hoofdsponsor van het Firemen Dakarteam

Op 1 januari staat het Firemen Dakarteam, bestaande uit Richard de Groot, Jan Hulsebosch en Mark Laan, aan de start van de zwaarste rally ter wereld; Dakar Rally 2022.

Lees verder

VSDV in een nieuw jasje!

VSDV brengt ondernemers in beweging. En dat gaan we doen in een nieuw jasje! Wij kunnen hier veel woorden over schrijven, maar je moet het gewoon zien!

Lees verder

Zes nieuwe schonere vrachtwagens voor duurzamer transport PLUS

Bijdragen aan een beter milieu door duurzamer transport is een van de aandachtpunten binnen het MVO-beleid van PLUS.

Lees verder