VSDV brengt ondernemers in beweging

Een proactieve oplossing voor alle logistieke uitdagingen

Logistiek is een vak. Daarom ondersteunen we ondernemers graag op diverse vlakken met het stroomlijnen van logistieke processen. We kunnen bijvoorbeeld de transportplanning voor je verzorgen, forecasts produceren of proactief andere onderdelen van het plannings- en afroepproces uit handen nemen.

Wat betekend 3 PL?

3PL of Third Party Logistics bestaat uit het uitbesteden van een groot deel of zelfs het gehele logistieke proces van een bedrijf aan een externe logistieke partij.
De 3PL treedt op als tussenpersoon voor de opdrachtgever en zijn klanten.
Hier wordt zowel de opslag als het transport georganiseerd. Denk bij 3PL ook aan: het voorbereiden van bestellingen, voorraadbeheer, cross-docking en retour logistiek. De productorders en facturatie blijven normaliter wel in het beheer van de opdrachtgever.

Is 3PL geschikt voor uw bedrijf? Ga vrijblijvend met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

De V’s van flexibiliteit

Bij VSDV hebben we altijd een antwoord op elke transportvraag. Flexibiliteit is zogezegd our middle name. De drang om altijd te leveren komt voort uit het ondernemerschap dat in ons familiebedrijf verankerd zit. We hebben net zo goed hart voor onze zaak als voor de jouwe. Dat maakt VSDV een prettige partner voor ondernemers die meer willen bereiken en niet beperkt willen worden door capaciteit of sluitingstijd.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van warehousing tot expeditie en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.