VSDV brengt ondernemers in beweging

Opslagcapaciteit en interne logistieke oplossingen

VSDV heeft op verschillende locaties in Nederland logistieke hubs met opslagmogelijkheid. Hierdoor kunnen we ook warehousingservices aanbieden voor tijdelijke opslag of het opvangen van seizoensgerelateerde overcapaciteit. Tijdelijke opslag van geconditioneerde producten of ADR-materialen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Orderpicken, verzendklaar maken en uitrijden van de opgeslagen goederen? Je hoeft het maar te vragen.

De V’s van flexibiliteit

Bij VSDV hebben we altijd een antwoord op elke transportvraag. Flexibiliteit is zogezegd our middle name. De drang om altijd te leveren komt voort uit het ondernemerschap dat in ons familiebedrijf verankerd zit. We hebben net zo goed hart voor onze zaak als voor de jouwe. Dat maakt VSDV een prettige partner voor ondernemers die meer willen bereiken en niet beperkt willen worden door capaciteit of sluitingstijd.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van warehousing tot expeditie en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.