VSDV maakt samen met PLUS transport groener

– Geplaatst op 27 december 2022

Tweede volledig elektrische vrachtwagen de weg op

Vanaf vandaag is de tweede volledig elektrische bakwagen van PLUS op de weg. De 100% elektrische Renault D wide ZE bakwagen bevoorraadt winkels rondom het distributiecentrum in het Limburgse Ittervoort.

PLUS investeert actief in een schoner en groener logistiek proces. Met de introductie van de volledig elektrische bakwagen zet PLUS een belangrijke stap in het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Samenwerking met VSDV

PLUS besteedt haar transport volledig uit aan verschillende logistieke dienstverleners. Deze bakwagen is mede mogelijk gemaakt door VSDV en gaat exclusief rijden voor PLUS. Vanaf vandaag bevoorraadt de Renault D wide ZE bakwagen meerdere winkels in een straal van circa 200 kilometer rondom Ittervoort.

Op 20 maart 2023 starten wij met het transport vanuit het DC van de PLUS in Oss. We zijn nog op zoek naar chauffeurs, bakwagenchauffeurs en logistiek medewerkers.

Heb je nog geen rijbewijs? Geen probleem: wij gaan je opleiden tot vrachtwagenchauffeur. Inclusief baangarantie. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder op de pagina VSDV-acedemy.

Ben je geïnteresseerd of wil je een oriëntatiegesprek? Neem dan even contact met ons op.

Via de mail kan dit naar personeel@vsdv.nl, telefonisch kan dit via 0228-587837 en via Whatsapp kan dit naar 06 13 135 075.

PLUS elektrische vrachtwagen | VSDV Transport