Order Entry
transport
0228 - 587838
Van Straalen De Vries transport verzorgt voor vele opdrachtgevers verschillende transportactiviteiten:

vanaf de winkeldistributie t/m het bloemen- en plantentransport.

Transport: 'Diverse mogelijkheden op het gebied van transport'

Van Straalen de Vries transport beschikt over een diversiteit aan transportmogelijkheden:

Geconditioneerd transport

VSDV beschikt over een geconditioneerd en modern wagenpark dat speciaal is uitgerust om vervoer onder geleide temperatuur uit te voeren.

Daarbij is het mogelijk om met verschillende temperaturen te werken door de aanwezigheid van schuifbare compartimentdelen.

 

Bloemen & planten- en bloembollen transport

VSDV voert veel collectief transport uit van bloemen en planten vanaf en naar diverse bloemenveilingen.

Het transport wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor uw producten uitgevoerd. Als transporteur waken wij er voor dat de conditie en kwaliteit van de aan ons toevertrouwde bloemen & planten en bloembollen optimaal blijft.

Om de oorspronkelijke klasse en kwaliteitsgarantie van uw product te kunnen behouden, gebruikt VSDV hoogwaardig transportmaterieel. Alleen op die manier kan de luchtvochtigheid, de temperatuur en temperatuurverdeling op het vereiste peil worden gehouden en kwaliteit van transport worden gegarandeerd.

Winkeldistributie

Transportbedrijf VSDV heeft de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan in deze specifieke branche als het gaat om tijdige levering en toegestane laad- en lostijden. Om voor u als klant optimaal flexibel inzetbaar te zijn hebben wij ons transportvoertuigenpark uitgebreid met onder meer de aanschaf van PIEK trailers: op die manier kunnen wij voor u als opdrachtgever de hele distributie zo soepel mogelijk laten verlopen.

Inmiddels voert VSDV de winkeldistributie uit voor de keten van de Dirk van den Broek winkels (met daarin onder meer de Detailresult) en voor opdrachtgever de Lidl.

Schuifzeil transport

Met het transport van grote en brede producten en de situatie bij de bestemming, waardoor laden en/of lossen vanaf de zijkant een noodzaak is, brengt een dichte oplegger problemen met zich mee.

 

Daarom beschikt VSDV over meerdere schuifzeiltrailers om grote en brede producten te kunnen vervoeren en deze in bijna elke situatie te kunnen laden en/of lossen.

 

LZV transport

LZV transport staat voor: lange en zware vrachtwagencombinaties. Deze combinaties bestaan uit standaard voertuigen maar zijn langer en soms ook zwaarder dan volgens het voertuigenregelement is toegestaan. De LZV’s zijn echter minder belastend voor het milieu en voorkomen zelfs verkeersdrukte.

VSDV beschikt over meerdere LZV’s die worden ingezet voor het veilingvervoer. De LZV’s rijden een vast traject aangezien het niet is toegestaan overal met deze voertuigen te rijden.

Met het gebruik van de LZV’s kunnen wij veel meer producten in 1 keer transporteren, waardoor uw kwetsbare producten eerder op de plaats van hun bestemming zijn.

Losgestort transport

Voor dit transport beschikken wij over meerdere kippers die voornamelijk actief zijn voor het transport van zand.

Met een grote en goed onderhouden laadbak kunnen wij de goederen snel transporteren van A naar B.

Container transport

Het transport vanaf projecten, overslaglokaties, inzamelaars naar eindverwerkers. Met een moderne, goed onderhouden wagenpark die uitgerust zijn met een haaksysteem (VDL Container Systeem), kunnen wij de meeste containers (5.5M tot 7.7M lang) transporteren.

Wij zijn in het bezit van een groot aantal (45m3) containers die wij tot uw beschikking kunnen stellen (als bijvoorbeeld wisselcontainers

Overige transport

Naast de standaard vervoersactiviteiten van VSDV zetten wij ons ook in voor alle andere wijzen van transport ten behoeve van onze klanten. Voor deze overige vormen van transport kan ons hele wagenpark worden ingezet.

Voorbeelden van deze transportmogelijkheden zijn: het vervoer van emballage, zuurkool, pallets, karton etc.

Voor meer informatie over wat VSDV voor u kan betekenen kunt u hier klikken om contact met ons op te nemen.