VSDV brengt ondernemers in beweging

Mens en materieel voor elk agrarisch- of recyclingtransport

Of het nu gaat om bouw-, sloop- of gft-afval: VSDV heeft het juiste materieel en de kennis in huis voor het afvoeren van recyclinggerichte stromen. We zijn beschikbaar op afroep, maar rijden net zo lief onder de vlag van jouw bedrijf. Het is maar net wat je nodig hebt.

Afzetcontainers / walking floors

Een walking floor is een trailer waarbij de vloer, zoals al doet vermoeden, kan bewegen. Hiermee kunnen bijvoorbeeld de grondstoffen die worden vervoerd, worden gelost aan de achterzijde. VSDV heeft op diverse locaties walkingfloor vrachtwagens rondrijden. Deze worden voor veel verschillende doeleinde gebruikt.

Een afzetcontainer is een container die door middel van een haakarm-systeem kan worden geplaatst op locatie. Deze containers worden vaak voor recyclingtransport gebruikt.

Walking floor transport

Vervoer met VSDV

VSDV heeft aan een half woord genoeg en zorgt dat jouw producten snel en veilig hun doel bereiken. Binnen Nederland of daarbuiten. Het feit dat we vrijwel elke vorm van transport aanbieden, maakt het vervoeren met VSDV het soepelste onderdeel van je bedrijfsvoering. We denken mee, zetten chauffeurs in met kennis van jouw branche en als het even wat meer haast heeft, schakelen we gemakkelijk mensen en materieel bij. We lossen het altijd op.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van ADR tot afzetcontainertransport en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.

Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.