VSDV brengt ondernemers in beweging

Gekwalificeerd specialist in vervoer van -20 tot 4 °C

VSDV is ijskoud specialist in geconditioneerd transport. Onze moderne koelbakwagens en koeltrailers beschikken over de laatste technologieën om temperatuur te loggen en op afstand uit te lezen. De chauffeurs zijn grondig getraind in voedselveiligheid, calamiteiten, voertuigreiniging en de regelgeving van geconditioneerd transport.

Vervoer met VSDV

VSDV heeft aan een half woord genoeg en zorgt dat jouw producten snel en veilig hun doel bereiken. Binnen Nederland of daarbuiten. Het feit dat we vrijwel elke vorm van transport aanbieden, maakt het vervoeren met VSDV het soepelste onderdeel van je bedrijfsvoering. We denken mee, zetten chauffeurs in met kennis van jouw branche en als het even wat meer haast heeft, schakelen we gemakkelijk mensen en materieel bij. We lossen het altijd op.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van ADR tot afzetcontainertransport en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.