VSDV brengt ondernemers in beweging

Capaciteit voor vrachten met tijdsdruk

Als het snel moet, bel je VSDV. Dankzij onze gigantische vloot van trekkers en opleggers kunnen we razendsnel capaciteit vrijmaken voor spoedtransporten. We rijden dan eventueel met dubbele chauffeurs zodat de lading geen moment hoeft stil te staan en maken gebruik van ons enorme netwerk om snel om te koppelen, mocht dat nodig zijn.

Vervoer met VSDV

VSDV heeft aan een half woord genoeg en zorgt dat jouw producten snel en veilig hun doel bereiken. Binnen Nederland of daarbuiten. Het feit dat we vrijwel elke vorm van transport aanbieden, maakt het vervoeren met VSDV het soepelste onderdeel van je bedrijfsvoering. We denken mee, zetten chauffeurs in met kennis van jouw branche en als het even wat meer haast heeft, schakelen we gemakkelijk mensen en materieel bij. We lossen het altijd op.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van ADR tot afzetcontainertransport en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.