VSDV brengt ondernemers in beweging

Efficiënt transport van deelladingen dankzij ons enorme netwerk

Heb je wel wat te vervoeren, maar is het niet genoeg voor een complete lading? Dan zorgen we ervoor dat onze dichtstbijzijnde chauffeur jouw deellading oppikt en die samen met deelladingen van andere klanten vervoert. Dankzij ons grote netwerk door heel Nederland kunnen we slimme routes maken en efficiënte logistiek bieden voor elke ondernemer.

Vervoer met VSDV

VSDV heeft aan een half woord genoeg en zorgt dat jouw producten snel en veilig hun doel bereiken. Binnen Nederland of daarbuiten. Het feit dat we vrijwel elke vorm van transport aanbieden, maakt het vervoeren met VSDV het soepelste onderdeel van je bedrijfsvoering. We denken mee, zetten chauffeurs in met kennis van jouw branche en als het even wat meer haast heeft, schakelen we gemakkelijk mensen en materieel bij. We lossen het altijd op.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van ADR tot afzetcontainertransport en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.