VSDV brengt ondernemers in beweging

Oplossingen om de winkel draaiend te houden

Met de vlam in de pijp door de Brennerpas kan iedereen. Winkeldistributie in de binnenstad is andere koek. Dat vraagt om specialistisch materieel dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van verkeersveiligheid en milieu. Daarom investeert VSDV in een elektrische vloot en denken we mee over leverschema’s en de transportplanning.

Vervoer met VSDV

VSDV heeft aan een half woord genoeg en zorgt dat jouw producten snel en veilig hun doel bereiken. Binnen Nederland of daarbuiten. Het feit dat we vrijwel elke vorm van transport aanbieden, maakt het vervoeren met VSDV het soepelste onderdeel van je bedrijfsvoering. We denken mee, zetten chauffeurs in met kennis van jouw branche en als het even wat meer haast heeft, schakelen we gemakkelijk mensen en materieel bij. We lossen het altijd op.

Ook wat te vervoeren?

Door de stabiliteit van ons familiebedrijf te combineren met de gedrevenheid van onze lokale ondernemers, bieden we je altijd het beste antwoord op elke transportvraag. Van ADR tot afzetcontainertransport en alles daartussenin: VSDV brengt je onderneming in beweging.
Bel 0228 – 58 78 38 of mail naar info@vsdv.nl.