VSDV brengt Trioworld Group in beweging

– Geplaatst op 3 maart 2022

Trioworld | VSDV Transport

VSDV brengt ondernemers in beweging, zo ook onze nieuwe partner, de Trioworld Group.
Al meer dan 50 jaar is Trioworld Harlingen een leidende speler in het ontwikkelen van verpakkingsoplossingen. De producten van Trioworld worden over de hele wereld verkocht.

Trioworld is gedreven door de huidige en toekomstige behoeften van hun klanten, ze hebben één doel voor ogen: de eerste keus te zijn als het gaat om duurzame polyethyleen en polypropyleen folie-oplossingen. Trioworld heeft in 2021 Flexoplast overgenomen.

Samenwerking Trioworld Group

Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met de Trioworld Group. Niet alleen helpen we graag de Trioworld Group om óók in beweging te blijven, ook staan wij achter hun visie. Zij streven naar een aanzienlijke toename van het gebruik van gerecyclede kunststoffen, met als doel meer dan 30% gerecyclede kunststoffen in 2025 en meer dan 50% in 2030. Innovatie is altijd een belangrijke pijler in hun organisatie.

Door onze landelijke dekking met onze vestigingen is het voor ons mogelijk om het transport voor Nederland én Duitsland te verzorgen.
Het transport voor Duitsland regelen wij vanaf ons kantoor bij Otten Hoogeveen. Naast transportoplossingen regelen wij in Hoogeveen de opslag voor Trioworld.

Op naar een mooie toekomst samen, op naar veel veilige kilometers!

Trioworld | VSDV Transport