VSDV wint TVM Award voor Innovatie

– Geplaatst op 1 oktober 2022

TVM Awards Innovatie | VSDV Distributie

Ieder jaar rijkt TVM de TVM-awards uit in verschillende categorieën. Dit jaar was VSDV genomineerd in de categorie innovatie.

Rober van Straalen, directeur van VSDV Distributie, nam de TVM Award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Rob Stomphorst, woordvoerder bij Veilig Verkeer Nederland.
VSDV Distributie won de prijs omdat het bedrijf de gehele keten van opdrachtgevers, leveranciers en ontvangers om de vervoersstromen samenvoegt om veilig en efficiënt de stad in te gaan middels een maximale belastinggraad.

Innovatie

Pieter-Jan Stadt: Wij geven invulling aan innovatie door alle mogelijkheden bijvoorbeeld op het gebied van voertuig brandstoffen te volgen en daarin te investeren.

Wij richten ons vooral op het elektrificeren van voertuigen. En onderzoeken naar andere brandstoffen. En het ontsluiten van data en dat beter in te zetten in ons gehele netwerk.

VSDV is ervan overtuigd dat innovaties zich steeds sneller zullen gaan opvolgen. Waarbij je nauwgezette ontwikkelingen in de gate moet houden. Wat dus de nodige uitdaging zal bieden.

Wij zijn heel trots op deze prijs en willen iedereen bedanken voor het stemmen!

TVM Awards Innovatie | VSDV Distributie
TVM Awards Innovatie | VSDV Distributie